Beste koffie: hoe u de beste koffiebonen kiest en waar u ze kunt kopen

0
219

Ik ben zo opgewonden om mijn favoriete koffiebonen met jullie te delen! Ik drink al jaren koffie en heb ontdekt dat mijn favoriet Costa Ricaanse Tarrazu is. Ik hou van de smaak van deze koffie omdat hij zacht is en een nootachtige smaak heeft. Ik vind het ook geweldig dat Costa Ricaanse Tarrazu een Fair Trade-koffie is, wat betekent dat de boeren meer betaald krijgen voor hun bonen. In deze blog wordt besproken welke bonen je het beste kunt gebruiken, waar je ze kunt kopen, hoe je ze moet malen en hoe je je perfecte kopje koffie kunt zetten. """ Beste koffie: hoe u de beste koffiebonen kiest en waar u ze kunt kopen

Hoe u de beste koffiebonen kiest

Je kunt de beste koffiebonen kiezen door op een paar dingen te letten. Allereerst wil je letten op het land waar de bonen worden verbouwd. Ten tweede wil je kijken naar het brandproces van de koffie. Ten derde wil je zien of de koffie een Fair Trade-koffie is. Paragraaf: Costa Ricaanse Tarrazu vind je in veel verschillende winkels. Ik koop het echter meestal bij mijn plaatselijke supermarkt. Het bevindt zich meestal in het koffiepad en is vrij goedkoop. De bonen worden ook verkocht in kleinere verpakkingen die ideaal zijn voor op reis. Paragraaf: Het brandproces is erg belangrijk voor de kwaliteit van de koffie.

Waar ze te koop zijn

Ik hou echt van het brandproces van de bonen die uit Costa Rica komen. Het brandproces is een zeer lage temperatuur en gebeurt met de hand. Daarom zijn de koffiebonen zo zacht. De lage temperatuur zorgt ervoor dat de bonen niet aanbranden en helpt om de beste smaak naar voren te brengen. Paragraaf: Costa Ricaanse Tarrazu kun je bij de meeste supermarkten kopen. Ik heb echter gemerkt dat de prijzen in een online coffeeshop veel beter zijn. Het bedrijf heet Bean Box en ze hebben een uitstekende klantenservice. Je kunt er meer over lezen op http://www.beanbox.com/coffee-beans-tarrazu-costa-rica-12-oz.html.

Maal ze

De beste koffiebonen moeten vlak voor het zetten worden gemalen. De beste koffiemolens malen fijner en maken het gemakkelijker om de beste smaak te krijgen. Paragraaf: Ik ben echt dol op de koffiemolen die ik heb. Het is de Krups Fast Touch Coffee Grinder en is te vinden op http://www.beanbox.com/krups-fast-touch-coffee-grinder.html. Ik vind het fijn dat de molen klein is en gemakkelijk kan worden opgeborgen. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en maalt de koffiebonen snel. Paragraaf: Ik heb een paar andere koffiemolens geprobeerd, maar de Krups Fast Touch is veruit mijn favoriet.

Hoe u uw perfecte kopje koffie zet

Nu je de beste koffiebonen en de beste molen hebt, is het tijd om je perfecte kopje koffie te zetten. Ik gebruik graag een Franse pers om de beste resultaten te krijgen. Zo trekt de koffie de hele tijd. Het maakt ook een sterkere kop koffie die ik lekker vind.\\\ Paragraaf: Ik voeg meestal een klein beetje creamer toe, maar ik heb ook gearomatiseerde creamer en zelfs niet-zuivel creamer gebruikt. Ik heb gemerkt dat de gearomatiseerde creamer het beste voor mij werkt, omdat het mijn koffie een lekkere smaak geeft. Ik drink mijn koffie ook zwart.\\\ Paragraaf: Ik vind dat de beste manier om je perfecte kopje koffie te zetten, is om het de avond ervoor te zetten.