Top 10 beste anti-roos shampoos beoordeeld

0
244

Laat je niet afschrikken door je roos! Hier zijn de top 10 shampoos die je zou moeten gebruiken om van roos af te komen. 10. Head & Shoulders-roosshampoo 9. Paul Mitchell Tea Tree Mint-shampoo 8. Selsun Blue-antiroosshampoo 7. Neutrogena T/Gel-shampoo 6. L'anza-roosshampoo 5. Aveeno Nourish + roosbestrijdingsshampoo 4. Desert Essence Organics Antiroosshampoo 3. Head & Shoulders 2-in-1 Roos Shampoo + Conditioner

Hoofd & Schouders Roos Shampoo

Head & Shoulders is een van de meest bekende namen in de haarverzorgingsindustrie. Ze bieden veel verschillende producten, maar hun roosshampoo is verreweg hun sterkste en meest effectieve. Het is een 2-in-1 shampoo en conditioner, perfect voor mensen die geen tijd hebben om aparte producten te gebruiken. Het bevat Zinc Pyrithione, een krachtig ingrediënt dat roos veroorzaakt door een schimmel elimineert. Het bevat ook menthol, dat je hoofdhuid kalmeert en verfrist laat voelen. Deze shampoo is ook geweldig in het hydrateren van je hoofdhuid, dus je kunt hem ook gebruiken als je geen last hebt van roos.

Paul Mitchell Tea Tree Mint Shampoo

Paul Mitchel biedt veel verschillende haarverzorgingsproducten, en ze zijn allemaal erg populair. Een van de meest populaire is de Tea Tree Mint Shampoo. Het is een zeer lichtgewicht formule die een krachtig antischimmelmiddel bevat, ketoconazol genaamd. Dit ingrediënt voorkomt dat roos terugkeert naar je hoofdhuid en helpt ook voorkomen dat het zich in de eerste plaats vormt, wat geweldig is voor mensen die nooit roos krijgen. De Tea Tree Mint-formule geeft ook wat hydratatie en zachtheid aan je haar en hoofdhuid, zodat je het zelfs kunt gebruiken als je geen roos hebt.

Selsun Blue anti-roos shampoo

Selsun Blue is een erg populair merk en hun anti-roos shampoo is favoriet bij veel mensen. Het bevat seleniumsulfide, een zeer effectief ingrediënt dat roos verwijdert die wordt veroorzaakt door een gist die malassezia wordt genoemd. Het bevat ook menthol, dat je hoofdhuid kalmeert en verfrist laat voelen. De formule bevat ook vitamine E en zonnebloemolie, die je haar en hoofdhuid hydrateren en een heerlijk gevoel geven.

Neutrogena T/Gel-shampoo

Neutrogena biedt veel verschillende haarverzorgingsproducten, maar hun T/Gel Shampoo is een van de meest populaire. Het bevat een krachtig ingrediënt genaamd ketoconazol, dat voorkomt dat roos zich vormt en terugkeert naar je hoofdhuid. Het bevat ook menthol, dat je hoofdhuid kalmeert en verfrist laat aanvoelen. De formule bevat ook vitamine E en zonnebloemolie, die je haar hydrateren en geweldig laten aanvoelen.